دسته
معرفی کتاب
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1096
تعداد نوشته ها : 1
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب

بسم الله الرحمن الرحیم

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین(قصص/5)

(اللهم اعنا علی تادیة حقوقه الیه)

 «خدایا! ما را در ادای حقوقی که امام زمان علیه السلام  بر ما دارد یاری فرما»    

 

ضرورت تأسیس: اندیشه «مهدویت» به دلیل دارا بودن ویژگی­های منحصر به فرد بسیار، یکی از توان­مندترین عوامل رشد جامعه دینی ما است. طرح درست و گسترش این فرهنگ  نورانی در جامعه، باعث رشد، بالندگی هر چه بیشتر جامعه و حفظ آن از فرو غلتیدن در فسادها و تباهی­ها است.

      مهدویت، از مظلوم­ترین مسائل بوده است، چه پیش از انقلاب و چه پس از آن،  پیش از انقلاب اسیر کج فکری برخی گروه ها بود و پس از آن نیز ترس از اتهام انتساب به گروه های انحرافی، برای بازداشتن و انزوای افراد کافی بود،  ولی در چند سال اخیر، با کوشش برخی مراکز و با به میدان آمدن تنی چند از افراد شناخته شده و همراه و هماهنگ با انقلاب  اسلامی، این سد غربت شکسته شد و این مسأله از انزوا  خارج گردید.البته آن گونه که شایستة است، به آن پرداخته نشد و در نتیجه بیش از دو دهه رکود بر این مباحث سایه انداخت. این رکود، تنها با تلاش مضاعف همه نهادها، مسؤولان، پژوهشگران و اندیشمندان جبران می شود.

      کوتاهی و کم کاری در این امر مقدس و خطیر، از یک سو زمینه ساز بروز خرافات و سطحی نگری واز سوی دیگر موجب در دست گرفتن این مقوله سترگ به وسیله افرادی ناشایست کم دانش و یا بی دانش شده است.از این رو بایسته است، حوزه علمیه به عنوان متولی این امر گام های  جدی تری در این راه بردارد و با تقویت مرکز تخصصی و  مشارکت و نظارت بر مراکزی که در این جهت فعالیت می کنند، به آموزش و پژوهش در این عرصه و سپس ارائه و تبلیغ آن در داخل و خارج کشور همت گمارند، چه اینکه اگر حقیقت تبیین و تقویت نشود ، باطل تعزیه گردان می شود!!

 

شمع فروزنده چو پنهان شود                      شب پره بازیگر میدان شود

دسته ها :
شنبه بیست و دوم 4 1387
X